Aktivitete në UE

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

Organizohet në Universitetin e Elbasanit, takimi i Erasmus+ Mobility Caffe

Universiteti i Elbasanit, organizoi për të dytin vit radhazi takimin Erasmus + Mobility Caffe, me studentë përfitues të programit Erasmus+ dhe Spinaker. Ky takim i kthyer në një traditë në Universitetin e Elbasanit, është një mundësi shume e mirë për studentët, për të shkëmbyer eksperiencat, idetë dhe informacione të dobishme, të cilat i shkruajnë edhe në bllokun e kujtimeve të Erasmus+.

Ky program prej vitesh, mundëson mobilitetin e studentëve në të tre ciklet e studimit në sajë të marrëveshjeve të shumta me universitetet partnere.

Organizohet në Universitetin e Elbasanit, takimi i Erasmus+ Mobility Caffe