Aktivitete në UE

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

Universiteti i Elbasanit "Aleksandër Xhuvani", nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me AADF në Programin Research Expertise from the Academic Diaspora READ

Në takim morën pjesë kryetari i BoT AADF, z. Michael D. Granoff, bashkëpunëtorët e AADF, z. Martin Mata dhe z. Aleksandër Sarapuli, ministrja e Arsimit dhe Sportit, znj. Evis Kushi, anëtarë nga Këshillat Këshillimor të Programit READ, si dhe përfaqësues nga Institucionet e Arsimit të Lartë në të gjithë vendin.

AADF, synon të sjellë deri në 100 studiues të Diasporës Shqiptare për të punuar me institucionet e Arsimit të lartë në Shqipëri, në projekte kërkimore bashkëpunuese, doktoratë, supervizim, zhvillim i kurrikulës dhe bashkë-mësimdhënie.

Universiteti i Elbasanit "Aleksandër Xhuvani", nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me AADF në Programin Research Expertise from the Academic Diaspora READ