Logo

Zhvillohen ditët e hapura dhe ditët e informimit me maturantët

Universiteti “Aleksandër Xhuvani" i Elbasanit do të organizojë ditët e hapura dhe ditët e informimit për të gjithë maturantët, apo personat e interesuar që dëshirojnë të vazhdojnë studimet e larta, në një prej programeve të studimit të këtij Universiteti. Në linkun e mëposhtëm të gjithë maturantët do të mund të gjejnë tabelën e takimeve që do të zhvillohen në ambinetet e Universitetit, si dhe ditët kur përfaqësuesit e Universitetit do të shkojnë pranë shkollave të mesme për të takuar maturantët.

Datat e ditëve të hapura dhe ditëve të informimit me maturantët