Veprimtari

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Historiku i fakultetit ,Uniel


Historiku i fakultetit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Njësitë përbërëse ,Uniel


Njësitë përbërëse

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Programet e studimit ,Uniel


Programet e studimit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Njoftime ,Uniel

Njoftime

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Veprimtari ,Uniel


Veprimtari

Shiko me shume

Shfaqet filmi “Neverland” në Universitetin e Elbasanit

Në Universitetin e Elbasanit “Aleksandër Xhuvani” u shfaq filmi “Neverland” fitues i çmimit “Young European Filmaker” në “Poitser Film Festival 2019”.

Organizatorë të aktivitetit ishin Departamenti i Letërsisë dhe Gazetarisë dhe Fakulteti i Shkencave Humane.

Filmi trajton ngjarjet e vitit 1997, intervista dhe rrëfime të asaj periudhe të vështirë.

Pas shfaqjes së filmit takimi kaloi në formë bashkëbisedimi me skenaristin e filmit dhe disa nga aktorët e tij.

Shfaqet filmi “Neverland” në Universitetin e Elbasanit Shfaqet filmi “Neverland” në Universitetin e Elbasanit Shfaqet filmi “Neverland” në Universitetin e Elbasanit