Veprimtari

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Historiku i fakultetit ,Uniel


Historiku i fakultetit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Njësitë përbërëse ,Uniel


Njësitë përbërëse

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Programet e studimit ,Uniel


Programet e studimit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Njoftime ,Uniel

Njoftime

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Veprimtari ,Uniel


Veprimtari

Shiko me shume

“Takohemi për një libër shqip”, aktiviteti i studentëve të Gjuhë-Letërsisë

Studentët e degës së Gjuhë-Letërsisë, pranë departamentit të Gjuhësisë në Universitetin e Elbasanit, kanë organizuar një aktivitet të titulluar “Takohemi për një libër shqip”. Risi e këtij aktiviteti ishte fakti, se ai u ideua dhe u realizua nga vetë studentët, si një inisiativë e vetë atyre, për të ndarë me njëri -tjetrin, pjesë të librave shqip, të autorëve më të shquar të vendit. Këto pjesë u interpretuan në auditor, nga vetë studentët, nga pedagogë të tyre, por edhe nga aktorë profesionistë të ftuar me këtë rast.

Takohemi për një libër shqip”, aktiviteti i studentëve të Gjuhë-Letërsisë Takohemi për një libër shqip”, aktiviteti i studentëve të Gjuhë-Letërsisë Takohemi për një libër shqip”, aktiviteti i studentëve të Gjuhë-Letërsisë Takohemi për një libër shqip”, aktiviteti i studentëve të Gjuhë-Letërsisë Takohemi për një libër shqip”, aktiviteti i studentëve të Gjuhë-Letërsisë Takohemi për një libër shqip”, aktiviteti i studentëve të Gjuhë-Letërsisë Takohemi për një libër shqip”, aktiviteti i studentëve të Gjuhë-Letërsisë Takohemi për një libër shqip”, aktiviteti i studentëve të Gjuhë-Letërsisë