Veprimtari

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Historiku i fakultetit ,Uniel


Historiku i fakultetit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Njësitë përbërëse ,Uniel


Njësitë përbërëse

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Programet e studimit ,Uniel


Programet e studimit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Njoftime ,Uniel

Njoftime

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Veprimtari ,Uniel


Veprimtari

Shiko me shume

Zhvillohet tryeza e parë e diskutimeve mbi shëndetin e gruas në Universitetin e Elbasanit

Departamenti i Gjuhëve Angleze dhe Gjermane në Universitetin e Elbasanit, ka organizuar tryezën e parë të diskutimit mbi shëndetin e gruas. Organizimi i kësaj tryeze ka qenë një inisiativë e studiueses së programit Fullbrajt pedagoges Iclal Vanëesenbeeck, e cila për një semestër është pjesë e Departamentit të Gjuhëve Angleze dhe Gjermane në Universitetin e Elbasanit, dhe mbështejes së shefes së këtij departamenti Prof.Asc.Dr. Laureta Vavla. E pranishme në të ka qenë edhe Meghan McGill, Zv.Shefe e Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun në Ambasadën Amerikane në Tiranë. Tryeza e diskutimit është moderuar nga Dr. Eriada Çela, pedagoge e Departamentit, titullare e lëndës në studimeve gjinore pranë degës së anglishtes në Universitetin e Elbasanit. Në panel ishin të pranishëm doktorë, gjinekologë, infermierë, psikologë, përfaqësues nga organizatat jo qeveritare dhe mësues. Këto tryeza të diskutimit synojnë inkurajimin e diskutimeve mbi çështjet me bazë gjinore në ambientet akademike.

Ndërkohë Meghan McGill, Zv.Shefe e Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun në Ambasadën Amerikane në Tiranë, është pritur në një takim edhe nga Rektori i Universitetit të Elbasanit Prof.Dr. Skender Topi, ku është diskutuar mbi thellimin e bashkëpinimit mes Ambasadës dhe Universitetit. Rektori gjatë këtij takimi ka theksuar gadishmërinë e Universitetit për të punuar me projekte të përbashkëta në fusha të ndryshme në interes të dy palëve. Prof.Dr. Skender Topi ka thënë se forcimi i bashkëpunimeve me ambasadën amerikane në Tiranë dhe me Universitetet Amerikane, mbetet prioritet i punës së tij në drejtim të Universitetit të Elbasanit.

Zhvillohet tryeza e parë e diskutimeve mbi shëndetin e gruas në Universitetin e Elbasanit Zhvillohet tryeza e parë e diskutimeve mbi shëndetin e gruas në Universitetin e Elbasanit Zhvillohet tryeza e parë e diskutimeve mbi shëndetin e gruas në Universitetin e Elbasanit Zhvillohet tryeza e parë e diskutimeve mbi shëndetin e gruas në Universitetin e Elbasanit