Njoftime

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Historiku i fakultetit ,Uniel


Historiku i fakultetit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Njësitë përbërëse ,Uniel


Njësitë përbërëse

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Programet e studimit ,Uniel


Programet e studimit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Njoftime ,Uniel

Njoftime

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave humane ,  Veprimtari ,Uniel


Veprimtari

Shiko me shume

Studentë të programi të gazetarisë dhe gazetari-anglisht, gjatë një takim frytdhënës me gazetarin e njohur Mentor Kikia

Përgjatë takimt Z.Kikia, ndau me studentët përvojat personale në fushën e gazetarisë, përshkrim të situatës aktuale të gazetarisë në vend, sfidat, detyrat dhe përgjegjësitë e një gazetari. Gjithashtu, nuk munguan as këshilla dhe rekomandime të vlefshme për ushtrimin e këtij profesioni me integritet dhe profesionalizëm.

Studentë të programi të gazetarisë dhe gazetari-anglisht, gjatë një takim frytdhënës me gazetarin e njohur Mentor Kikia