Veprimtari

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Fakulteti ekonomik, Historiku i fakultetit ,Uniel


Historiku i fakultetit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Fakulteti ekonomik, Njësitë përbërëse ,Uniel


Njësitë përbërëse

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Fakulteti ekonomik, Programet e studimit ,Uniel


Programet e studimit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Fakulteti ekonomik, Njoftime ,Uniel

Njoftime

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Fakulteti ekonomik, Veprimtari ,Uniel


Veprimtari

Shiko me shume

Fakulteti Ekonomik në Universitetin e Elbasanit, zhvilloi Konferencën Shkencore Ndërkombëtare të 10-të të titulluar “Kërkimet moderne dhe tendencat në ligj, ekonomi dhe politika sociale”

Kjo konferencë jubilare, kthyer në një traditë në këtë fakultet,duke bërë bashkë studiues nga vende të ndryshme, përkon edhe me data e përvjetorë të rëndësishëm për Universitetin e Elbasanit.

Rektori i universitetit Prof.dr. Skender Topi, në fjalën e tij përshëndetëse u ndal në arritjet dhe rëndësinë e organizimit të veprimtariveme interes të përbashkët, rritjen e projekteve dhe bashkëpunimeve në kuadër të kërkimit shkencor, mbështetjen e çdo nisme që ka në fokus botën studentore dhe akademike.

Të gjitha këto elementë, kanë mundësuar renditjen si një nga institucionet më të rëndësishme në vend.

Fakulteti Ekonomik në Universitetin e Elbasanit, zhvilloi Konferencën Shkencore Ndërkombëtare të 10-të të titulluar “Kërkimet moderne dhe tendencat në ligj, ekonomi dhe politika sociale”

Organizohet Leksion i hapur në Universitetin e Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”

Universiteti i Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”, në bashkëpunim me Bordin Këshillimor të Biznesit UE, organizoi aktivitetin e fundit për këtë vit akademik me studentët e Fakultetit Ekonomik.

Ne aktivitet mori pjesë Z. Denis Gafuri, folës ndërkombëtar, autor i librit të suksesshëm “Suksesi në Shitje”, sipërmarrës dhe gjithashtu themelues i Konventës Internacionale të Biznesit dhe Sipërmarrësve.

Organizohet Leksion i hapur në Universitetin e Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”

Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim, prezantoi në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Elbasanit, studimin e përgatitur mbi demokracinë e brendshme në partitë politike shqiptare

Përfaqësues të këtij instituti, ndan me studentët gjetjet, opinionet dhe konkluzionet e studimit, analizimin e historikut dhe ecurisë së partive kryesore në vend. Ky studim i financuar nga Fondacioni “Hanns Seidel”, Zyra për Shqipërinë, synon të bëj së bashku studiues, studentë dhe aktivistë të shoqërisë civile, për të diskutuar mbi rolin dhe efektet e demokracisë të partive politike në shoqëri dhe në vendimarrjen publike në tërësi.

Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim, prezantoi në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Elbasanit, studimin e përgatitur mbi demokracinë e brendshme në partitë politike shqiptare

Organizohet në Fakultetin Ekonomik, trajnimi në kuadër të projektit “Forcimi i kapaciteteve për mbrojtjen e jetës private dhe familjare në Shqipëri”

Në kuadër të projektit “Forcimi i kapaciteteve për mbrojtjen e jetës private dhe familjare në Shqipëri”, Qendra Europiane me mbështetje të Fondacionit Konrad Adenauer, Zyra për Shqipërinë, zhvilloi me studentët e programit të studimit në drejtësinë FakultetinEkonomik, trajnimin lidhur me të drejtën private dhe familjare, pare nga aspekti kombëtar dhe ndërkombëtar i kësaj të drejte.

Organizohet në Fakultetin Ekonomik, trajnimi në kuadër të projektit “Forcimi i kapaciteteve për mbrojtjen e jetës private dhe familjare në Shqipëri”

Zv/Kryeministri, Znj. Senida Mesi zhvillon bashkëbisedim me stafin dhe studentët e FE

Zv.Kryeministri Znj. Senida Mesi, zhvilloi një bashkëbisedim të hapur me stafin akademik dhe studentë të Fakultetit Ekonomik në lidhje me reformën në shërbimet publike. Kjo reformë është një përpjekje e qeverisë për të ulur korrupsionin, duke synuar që të gjitha shërbimet publike të kryhen online. Duke shmangur kontaktin direkt me nënpunesit publike, synohet më shumë transparencë dhe kohë e kursyer

Më shumë