Aktivitete në UE

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

Universiteti i Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”, mirëpret praktikantët e rinj të Programit të Nxitjes së Punësimit për vitin akademik 2023-2024

Universiteti i Elbasanit "Aleksandër Xhuvani" në bashkëpunim me Drejtorinë Rajonale e AKPA-së, Elbasan, #DrejtoriaRajonalePunësimitElbasan ka mirëpritur ditën e sotme të rinjtë përfitues të Programit të Nxitjes së Punësimit për vitin akademik 2023-2024.

Në këtë takim prezantues, Zëvendësrektorja e Universitetit të Elbasanit Prof.as.dr Elvira Fetahu dhe Drejtoresha Rajonale e AKPA-së Elbasan, Znj. Marsida Hyseni, informuan studentët mbi mundësitë dhe përfitimet e të ndjekurit të praktikave profesionale në një institucion të arsimit të lartë, siç është Universiteti i Elbasanit.

Universiteti i Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”, mirëpret praktikantët e rinj të Programit të Nxitjes së Punësimit për vitin akademik 2023-2024