Aktivitete në UE

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

Prezantohet në Universitetin e Elbasanit dokumentari televiziv “Të vërtetat e mediave”

Në kuadër të bashkëpunimit të Departamentit të Letërsisë e Gazetarisë me Institutin Shqiptar të Medias, si pjesë e projektit “Rritja e nivelit të literacisë së medias tek studentët dhe publiku i gjerë përmes produkteve videografike interaktive”, u prezantua për studentët dokumentari televiziv “Të vërtetat e mediave”.

Ky dokumentar jep një informacion të dorës së parë nga producentë dhe ekspertë të komunikimit, mbi tema që lidhen drejtpërsëdrejti me edukimin mediatik dhe qytetar të të rinjve. Përmes dokumentarit është hedhur dritë mbi rolin e gazetarit në ditët e sotme, gazetarinë e përgjegjshme, zgjedhjen dhe seleksionimin e burimeve, çështjet e besueshmërisë dhe etikës së pasqyrimit të lajmit.

Linku i dokumentarit: https://www.youtube.com/watch?v=ULclsGQdgm8

Prezantohet në Universitetin e Elbasanit dokumentari televiziv “Të vërtetat e mediave”