Aktivitete në UE

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

Në kuadër të Javës Europiane për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë nën sloganin "Vënde Pune të Shëndetshme, Lehtëso Ngarkesën” u zhvillua në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, tryeza e parë e rrumbullakët e cila bëri bashkë aktorët kryesorë të shëndet

Në kuadër të Javës Europiane për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë, nën sloganin "Vënde Pune të Shëndetshme, Lehtëso Ngarkesën, u zhvillua në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, tryeza e parë e rrumbullakët, e cila bëri bashkë aktorët kryesorë të shëndetit dhe sigurisë në punë.

Të pranishmit diskutuan mbi rëndësinë e sigurisë dhe shëndetit në punë, garantimin dhe respektimin e legjislacionit, si dhe rëndësinë e dhënies së ndihmës së parë, përmes demonstrimit praktikë nga ana e Kryqit të Kuq Elbasan.

Në kuadër të Javës Europiane për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë nën sloganin "Vënde Pune të Shëndetshme, Lehtëso Ngarkesën” u zhvillua në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, tryeza e parë e rrumbullakët e cila bëri bashkë aktorët kryesorë të shëndetit dhe sigurisë në punë