Aktivitete në UE

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

Prezantohet në Universitetin e Elbasanit “Aleksandër Xhuvani” programi ndërkombëtar i bursave Chevening

Në Universitetin e Elbasanit "Aleksandër Xhuvani", u prezantua programi ndërkombëtar i bursave Chevening ofruar nga qeveria e Mbretërisë së Bashkuar.

Përfaqësues të këtij programi në Shqipëri, prezantuan pjesëmarrësit me rëndësinë, mundësitë dhe përfitimet që ofron ky program për të zhvilluar studimet master në Mbretërinë e Bashkuar, si dhe modalitetet e aplikimit.

Bursa financohet nga shteti britanik dhe administrohet nga Ambasada Britanike në Tiranë. Ky program është për të gjithë ato kandidatë që shfaqin dëshirën, vizionin, aftësitë dhe që duan të rriten personalisht dhe profesionalisht.

Për më shumë informacion mbi aplikimin: www.chevening.org/apply

Prezantohet në Universitetin e Elbasanit “Aleksandër Xhuvani” programi ndërkombëtar i bursave Chevening