Aktivitete në UE

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

Universiteti i Elbasanit organizon takim me kompaninë botuese akademike “Elsevier”

Në kuadër të bashkëpunimeve në fushën e kërkimit shkencor, Universiteti i Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”, mirëpriti përfaqësues të kompanisë botuese akademike “Elsevier”, Znj.Helena Paczuska dhe Znj.Katarzyna Patyrak, për të diskutuar me personelin akademik rreth kërkimit shkencor dhe publikimeve shkencore.

Universiteti i Elbasanit organizon takim me kompaninë botuese akademike “Elsevier”