Aktivitete në UE

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

Universiteti "Aleksandër Xhuvani", organizon për herë të parë forumin me temë "Toleranca Përtej Kulturës"

Ky forum, vjen si rezultat i bashkëpunimit midis Universitetit të Elbasanit "Aleksandër Xhuvani", Fondacionit Ndërkombëtar për Tolerancën dhe Research Dialogue Cooperation.

Në fjalën e tij përshëndetëse, rektori i universitetit, Prof.dr Skender Topi, theksoi rëndësinë e krijimit të aktiviteteve kushtuar tolerancës dhe kulturës, duke përmendur gjithashtu projektet e ndërmarra së fundmi, për njohjen e diplomave të përbashkëta me universitetet partnere, duke mundësuar kështu rritjen e cilësisë akademike të studentëve.

Përgjatë takimit, për të ftuarit u shpërndane dhe çmime vlerësimi.

Universiteti "Aleksandër Xhuvani", organizon për herë të parë forumin me temë "Toleranca Përtej Kulturës"