Aktivitete në UE

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

Zhvillohet në Universitetin e Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”, tryeza me temë “Integrimi i studentëve në tregun e punës”

Në kuadër të projektit “3E - English- Entrepreneurship – Employability”, mundësuar nga mbështetja e Ambasadës Amerikane, JAA (Junior Achievement Albania), zhvilloi në Universitetin e Elbasanit tryezën me temë “Integrimi i studentëve në tregun e punës”.

Znj. Blerina Guga dhe Znj.Anisa Subashi, prezantuan situatën aktuale të punësimit të studentëve dhe identifikimin e modeleve dhe praktikave kombëtare e lokale, që mundësojnë integrimin e studentëve në tregun e punës.

Zhvillohet në Universitetin e Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”, tryeza me temë “Integrimi i studentëve në tregun e punës”