Aktivitete në UE

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

Rektori i Universitetit të Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”, vizitë në Universitetin e Firenzes

Rektori i Universitetit të Elbasanit, Prof.dr. Skender Topi, zhvillon një  takim zyrtar me Rektoren e Universitetit të Firenze, Prof. Alessandra Petrucci.

Takimi u zhvillua në rektoratin e Universitetit të Firenze me në fokus, zgjerimin e bashkëpunimit mes dy institucioneve.

Pjesë e dakordësisë u bë iniciativa për organizimin e një programi të përbashkët studimi në fushën e shkencave sociale. Gjithashtu palët shprehën dakordësinë për të zgjeruar bashkëpunimin në kuadër të programit Erasmus+ për programet e studimit në ekonomi, drejtësi dhe shkenca mjekësore teknike.

Rektori i Universitetit të Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”, vizitë në Universitetin e Firenzes