Prof.Dr. Jani DODE

EMRI  MBIEMRI……………………………… JANI  DODE

DATËLINDJA……………………………………… 7.04.1957

VENDLINDJA……………………………………… LESKOVIK

ARSIMI................... Shkolla e Mesme e Përgjithshme “Petro Nini Luarasi” 1976 ERSEKË

Universiteti i Tiranës Fakulteti i Shkencave të Natyrës - Dega Fizikë 1981 TIRANË

SPECIALITETI -  FIZIKAN

GRADA SHKENCORE - “Kandidat i shkencave”

Nr.  VENDIMI  275, 25.04. 1992 EKUIVALENTIMI - “Doktor i shkencave”

TITULLI I TEZËS SË DISERTACIONIT…… “Studimi fizik i lëndëve dhe kompoziteve karbonike dy dhe tre komponentësh për prodhimin laboratorik dhe industrial të masë elektrodës vetëpjekëse.”

TITULLI SHKENCOR 1994......“Profesor”

CV e Plote - Download